Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο κατάστημα SPY.GR εξοπλισμό κατασκόπων

Monday, November 21, 2011

Για ένα πραγματικό ντετέκτιβ η επαγγελματία - κρυφή κάμερα σε αδιάβροχο ρολόι

Σας αρεσουνε τα μυστικά? Τα δικα σας,η τα ξένα?Μάλλον το δεύτερο. Τότε θα χρειαστειτε κάτι πολυ καλο,που θα σας βοηθεισει να τα μάθετε ολα.Δείτε αυτο το ρολόι. Μοιάζει σαν κανονικό ρολόι,τα έχει ολα και λειτουργούν στην εντελια.Ναι,αλλα είναι πολυ παραπάνω απο αυτο,και εσείς,σαν ένας πραγματικός ντετέκτιβ,πρέπει να το έχετε.

Μέσα στο ρολόι αυτο,υπάρχει ενσωμάτωμενη μίνι και πολυ ποιοτηκη  κάμερα.Κάνει βίντεο σε μεγάλη ανάλυση,τελειες φωτογραφειες,και εκτός απο αυτο καταγράφει και ήχο,κάτι πολυ σημαντικο για εσάς,γιατί τι είναι η πράξεις,χωρίς τα λόγια?

Εκτός απο αυτο,έχει και ανιχνευτη φωνής,έτσι μπορείτε να καταγραψετε οπιονδιποτε που περνά απο το ρολόι και πιάσει συζήτηση.Μπορείτε να μάθετε με ποιον μιλάει στο τηλέφωνο και ποτέ ίσος.

Το ρολόι είναι αδυαβροχο,και αν το βρεξετε δεν θα χαλασει,αλλα δεν είναι κατάλληλο για υποβρυχιες φωτογραφήσεις.

Πριν ξεκινήσετε,ελεγξτε αν το μικρόφωνο κάτω δεξιά,είναι σκεπασμενο,κάτω απο το νερό τα βίντεο είναι χωρίς φωνη,γιατί απο εκει μπορει να μπει νερό.

Μπορείτε να κάνετε βίντεο και σε πλήρη σκοτάδι.Χάρι στο ενσωματωμένο IR,μπορείτε να καταγραψετε τα πάντα,σε ένα υπνοδωμάτιο,η κάπου αλλου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βίντεο:AVI
Βίντεο codec:M-JPEG
Ανάλυση:1920Χ1080
Φωτο:JPG

No comments:

Post a Comment